Taalpuzzels

Op deze pagina vind je gratis kruiswoordpuzzels bij de verschillende talen van Macco Lingui. Een leuke extra oefening! Deze puzzels passen perfect bij onze werkwoorden- en grammaticakaarten!

Kopiëren/vermenigvuldigen is uitsluitend toegestaan voor gebruik op school of in de privésfeer.

Regelmatig zullen hier nieuwe puzzels verschijnen! Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Valentijnsspecial: Win werkwoordenkaarten en puzzelboekjes voor de hele klas!

Frans, de taal van de liefde! Stuur de oplossing in van de Valentijnspuzzel en win de werkwoordenkaarten Frans en puzzelboekjes voor de hele klas, t.w.v. €189!*

Download de puzzel hier:

De spelregels:

  • Stuur je oplossing in vóór 14 februari 2021 om 19.00 uur via direct message op social media of e-mail (info@macco.nl).
   Vermeld hierbij je school en klas.
  • Over de uitslag van het spel en de toekenning van prijzen kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen zijn persoonsgebonden en staan op naam van de winnaar. De prijzen zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor geld of voor andere producten of diensten.
  • De winnende klas wordt willekeurig gekozen.
  • De winnende klas en school worden bekend gemaakt op social media en deze website.
  • Minderjarigen dienen toestemming van ouders te hebben.
  • *Waarde van €189 bij een klas van 30 leerlingen

Puzzels nu ook in de Macco Lingui Mobile app

Je kunt onze taalpuzzels nu ook in de Macco Lingui Mobile app maken! Daarnaast kun je natuurlijk ook nog altijd gratis puzzels downloaden vanaf deze pagina en printen.

 

  Spaans

  Duits

Bij Duitse puzzels vul je de Umlaut gewoon in het vakje in, dus bijv. später en niet spaeter.

  Engels

  Frans

Zie ook ons puzzelboekje Frans Mots Fléchés in de webshop!

Onderstaande puzzels zullen ook opgenomen worden in de nieuw te verschijnen versies van Prêt au départ ! en Nous voilà partis !