Meteen naar de inhoud
Home » Bestellen

Bestellen

Particulieren

Particulieren kunnen taalkaarten in onze webshop kopen. De Macco Lingui app is te vinden in de app stores van Google en Apple. Tot slot zijn digitale versies van de taalkaarten beschikbaar op Amazon.

Scholen

Bestellingen en aanvragen voor offertes kunnen geplaatst worden via e-mail (info@macco.nl).

De Macco Lingui (web) app

Scholengemeenschappen en instituten kunnen via e-mail of telefonisch licenties bestellen, op factuurbasis. We bieden twee licentietypes:

 • Docentenlicentie (€ 25,- per jaar, gratis als de school de leergang gebruikt)
  De docent heeft hiermee toegang tot al het lesmateriaal in de app en kan dit gebruiken in de klas (bijvoorbeeld op het digibord). De leergang in de app bevat veel lesmateriaal dat universeel inzetbaar is naast eventueel een bestaande leergang. Deze licentie is dan ook een toegankelijke manier voor de docent om lesmateriaal selectief in te kunnen zetten zonder dat de hele klas een licentie nodig heeft.
 • Leerlinglicentie
  De leerling heeft toegang tot de app en eventueel de Lingui+ module (leerlingvolgsysteem en digitaal toetsen). De licentie kan per taal aangeschaft worden waarbij de prijzen per taal licht variëren gezien de hoeveelheid content.
  Frans: € 5,- (+ optioneel € 8,- voor Lingui+ module)
  Spaans, Duits, Engels of Latijn: € 4,- (+ optioneel € 8,- voor Lingui+ module)
  Alle talen: € 12,- (+ optioneel € 8,- voor Lingui+ module)

Verder geldt:

 • Licenties zijn persoonlijk en per schooljaar, en hoeven dus niet schoolbreed aangeschaft te worden en worden niet stilzwijgend verlengd.
 • Gebruikers kunnen zowel thuis als op school op hun eigen device werken en gebruik maken van zowel de web-versie als de geïnstalleerde versie van de app.

Fysieke leermiddelen (boeken en taalkaarten)

De fysieke leermiddelen in onze webshop zijn ook op factuurbasis bij ons bestelbaar (info@macco.nl) of via de boekenleveranciers VanDijk, OsingadeJong en Iddink. (N.B. De leermiddelen bij PAD en NVP zullen spoedig daar verschijnen)

Verzendkosten incl. BTW: € 6,- (Nederland) of € 9,- (België).
Leermiddelen worden per (brief)pakketpost verzonden.

(Taal)Instituten en bedrijven

Voor taalinstituten en bedrijven werken wij met offertes op maat. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden en laat ons weten wat uw wensen zijn! Aanvragen voor offertes kunnen geplaatst worden via e-mail (info@macco.nl).

Prijzen per 1 januari 2023, incl. 9% BTW en onder voorbehoud. Licenties worden per schooljaar afgesloten.