Nu ook Engelstalige versies van onze taalkaarten op Amazon verkrijgbaar

For information in English, see our international website.

Vanaf nu zijn ook Engelstalige versies van al onze taalkaarten verkrijgbaar voor de Amazon Kindle app! Met de gratis Kindle e-reader app (beschikbaar voor Android en Apple iOS) heb je de kaarten altijd bij je op je tablet of telefoon. Beluister alle voorbeelden op deze digitale kaarten door er op te drukken! Ingesproken door native speakers! Daarnaast zijn ook alvast enkele Duitstalige versies verkrijgbaar.

Hieronder vind je links naar de Engelstalige taalkaarten op Amazon:

Van de Nederlandstalige taalkaarten zijn gedrukte, gelamineerde uitgaven (met audio via QR code) te verkrijgen. Deze zijn rechtstreeks bij ons bestelbaar (info@macco.nl) of bij de boekenleveranciers VanDijkOsingadeJong en Iddink. De Engelstalige gedrukte uitgaven zijn alleen rechtstreeks bij ons te bestellen. Neem daarvoor contact op via info@macco.nl.

Geef een reactie